Angyal tanfolyamok

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották az angyalok létezését és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiírtsák. Úgy ahogy megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete, és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.

Új fejezetet jelentett, amikor F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét. Idővel ismertebbé lett a könyv, sőt gyakorlattá vált életünkben a benne felkínált lehetőségek mindennapos használata. Megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész angyal sereg. Nap-, Föld-, Víz-, Levegő angyala, s még sorolhatnám a sort szinte vég nélkül. A könyvből megtudhattuk, hogy Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül őket, mennyire részei voltak az akkori életnek.

Megtudtuk azt is, hogy a Krisztus korabeli Esszénusok szintén mindennap az Angyalok segítségét kérték, amit aztán meg is kaptak. Kiderült, hogy szeretik ha mi is segítségül hívjuk őket, hiszen feladatuk az emberek segítése, akár tudomásul vesszük őket akár nem.

Angyal I.

Élet az Angyalokkal 

A tanuló megtudja, hogy kik is az angyalok, milyen szempontok alapján osztjuk fel őket "karokba", továbbá megtapasztalja lényüket és energiájukat. Megtanulják azt, hogyan lehet őket segítségül hívni, miként tudják őket inkorporálni, vagyis testükbe hívni, energiájukkal feltöltekezni, általuk gyógyulni.
Angyal pecsét készítéssel mágikusan segítségül hívni őket céljaink elérése érdekében. Emellett részt veszenek egy angyali gyógyító rituálén, melyet meg is tanulnak és a későbbiekben önállóan le is vezethetnek.

Angyal I. tanfolyam : 30.000 Ft.

Angyal I/B


Ezen a tanfolyamon a résztvevők megtapasztalják, hogy hogyan élhetünk a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon különleges tapasztalatszerzés céljából több mint ötven (50) angyal áll rendelkezésre. Az első huszonkét angyal meghatározott sorrendben való felvétele egészen különleges beavatáshoz vezet. Ezen a tanfolyamon a résztvevők az angyalokkal való munka során megtanulják a problémák megoldását, a blokkok feloldását, a félelmek és terhek elengedését, önértékelésük erősítését és a kozmosszal való egység megtapasztalását.
Angyalokkal az életünkben 30.000 Ft.

Angyal II.


A tanuló további tapasztalatokat szerez Isten fényköveteivel - az angyalokkal - kapcsolatban. Különös tekintettel az őrangyalra, aki mindig az oldalunkon áll és kísér minket, akitől segítséget kérhetünk életfel-adatunk, mindennapi problémáink megoldásához. Ismerjük meg, hogy az angyalok miért vigyáznak ránk, és mégis miért kell megtapasztalnunk a szenvedést. Meditációk segítenek felismerni, hogy hová akarnak vezetni bennünket. Tanuljuk meg jobban megérteni őket a velük ápolt kapcsolat révén.
Angyal II. 35.000 Ft.

Angyal tanár

A tanuló az avatásával megkapja a lehetőséget, hogy angyal tanfolyamokat tartson az angyalkommunikáció 1, illetve az I/B szintig.

Előfeltétel: Angyal I. Angyal I/B, Angyal II.

Angyal Tanári tanfolyam. 130.000 Ft.

Kérdésed van ?
Kesess minket!
Lendvai Virág 

+36 30 407-3305

Built with Mobirise template