Tanfolyamok amik segítenek megváltoztatni az életed

Reiki tanfolyam

A REIKI talán az egyik legismertebb energetikai gyógyítási forma a Földön. A szeretet energiája. De ezen kívül hatékony személyiség formáló erő. Minden alapja.

Violet Reiki

Violet vagyis Ibolya Láng Reiki. Egyedülálló fejlődési lehetőséget jelent a Reikiben. Előfeltétele a Reiki II. szint. Csak a Reiki World-nél Magyarországon!

Kundalini Reiki

Kundalíni Reiki beavatások célja, hogy felébressze és egyensúlyba hozza a Kundalínit. Mindezt beavatásokkal segítve és biztosnságosan.

Angyaltanfolyam

Engedd az életedbe az angyalok szeretetteljes és segítő energiáit. Ők mindig veled vannak, tanuld meg érteni, érezni őket, a segítségüket kérni bármi- ben amire szükséged van. Mindenben melletted állnak.

Szellemgyógyászat

Rendkívül hatékony tünet kezelési módszer. Kozmikus energiákkal és kristályokkal. Fizikai tünetekre a leghatékonyabb módszer.
Azoknak ajánlott akik tudatosabban és felelősség teljesebben kívánnak másokon segíteni.

A.R.O.L.O Atlantiszi gyógymód

Az AROLO Egy Atlantiszról származó energatikai diagnosztikai és gyógyító rendszer. Segít a betegségek okát felfedezni és megszüntetni. De sokkal több ennél.

Kvantum Mátrix tanfolyam

A két pont módszer gyakorlatban. A Sorsunk, életünk átalakításának egyik legjobb módszere. Félelmek, hiedelmek, önszabotáló programok átírása. Képességek felszínre hozása.

Esszénus Mester Mágia

Ez a tanfolyam nyaranta kerül megrendezésre. 5 nap 4 éjszaka. Rengeteg spirituális technika fejlesztése és elsajátítása a cél.

The page was created with Mobirise